Bestille bilder?

Bildene mine kan bestilles i vanlig bilderamme, på lærret, på aluminium og på Akryl/glass.


Porsche 997 4S

Her har jeg vert på fotoshoot med en kompis som kjører Porsche (@sel_9ll på instagram). Vi kjørte rundt flere plasser i Hjelmeland Kommune og tok noen bilder og mye forskjellige videoer. Her kan du se to av bildene.

Hydra

Dette bilde tok jeg fra Smaken av Ryfylke. Hydra er verdens første hydrogen-elektriske ferge. På skråtaket kan man se at det står LH2. Dette står for "Liquid Hydrogen", altså flytende hydrogen.

5.Juli.2023

"Nesvegen"

Dette er et bilde av Nesvegen på Fister. Fjellet som man kan se i bakgrunnen er Lauvåsen. Om man ser nøye etter klarer man også å se "Fister kirke".

30.Juni.2023

Søre Børøyholmen

Her kan man se "Søre Børøyholmen", litt av "Børøyholmane" og litt av "Børøy". Bilde er tatt pekende mot nord-vest. Dette er et av de første bildene jeg tok med den nye dronen.

30.Juni.2023

NY DRONE!

Denne dagen fikk jeg en ny drone. Nå har jeg den gamle (DJI Mavic Mini) og den nye (DJI Mavic Mini 3 Pro). Den nye dronen tillater meg blant annet å ta bilder med enda bedre kvalitet som igjen betyr at bildene feks. kan trykkes større og vises på større skjermer.

29.Juni.2023

Røværtur 24/06/23

Ronja Christopher

Av og til når båter passerer Fisterfjorden så tar jeg ut dronen og fotograferer de. Jeg pleier i etterkant å sende bildene til firmaet som eiger båtene. Denne gangen var det "RONJA CHRISTOPHER" som passerte.

2.April.2023

Spekkhogger

Dette bilde tok jeg når det var spekkhoggere i Jøsenfjorden. Dette var en fantastisk opplevelse og jeg fikk flere videoer som ble vist over hele Norge på TV.

18.Mars.2023

"Uidentifisert"

Hva har jeg tatt bilde av her? Dette ser ut som et veldig abstrakt bilde, men dette er ren natur. Tror du at du vet? Kontakt meg og jeg kan bekrefte om du har rett!

10.Mars.2023

"Snø-Skog"

Dette er et bilde jeg har tatt pekende rett ned. Bilde er inspirert av bilde mitt som heter "Skog". Ser man nermere på bilde så ser det ut som snøfnugger å ikke trær.

9.Mars.2023

Nordlys fra Fisterfjorden

Dette bilde tok jeg flyvende over Fisterfjorden. Jeg har aldri opplevd så mye nordlys her på Fister før og det er nok lenge til neste gang.

27.Februar.2023

"Skygge"

Dette bilde har stått høyt oppe på ønskelisten lenge. Jeg synes det er fasinerende å se ting fra en vinkel vi ikke er vandt med. Dette er det første "skyggebilde" jeg har tatt, men ikke det siste!

24.Februar.2023

Hetlandsvatnet og Litlavatnet

Her har jeg tatt bilde mens jeg var på tur opp til Heståsen på Fister. Det man kan se på bilde er grensen mellom Hetlandsvatnet og Litlavatnet. Dette bilde er jeg ekstremt glad i. Både snøen, skyene i dalen og refleksjonen i vannet gjør dette bilde til et av mine beste (etter min mening).

8.Desember.2022

På veg mot Heståsen

Dette bilde har jeg også tatt på veg opp mot Heståsen. Bilde ble ikke tatt så veldig høgt over bakken, men det ble fortsatt veldig bra på grunn av den lave sola.

8.Desember.2022

Nordlyskatedralen

Her har jeg fotografert Nordlyskatedralen i Alta. Det er veldig spesielt med dronebilder av Nordlyskatedralen fordi man trenger spesiell tillatelse på grunn av nærliggende flyplass.

5.September.2022

"Skog"

Dette bilde ble tatt pekende rett ned. Jeg synes at dette bilde er veldig fint da det også kan se ut som små planter.

14.November.2022

Lekeplass på Westcontrol

Dette bilde ble tatt i sammenheng med et oppdrag som jeg hadde for Westcontrol. I midten av bygget til Westcontrol er det en leke/pauseplass. Fra luften ser den veldig interresant ut.

29.September.2022

St Paul's Bay, Rhodos

"St Paul's Bay" er en bukt som ligger på Rhodos. Bukten ligger rett ved Lindos. Det neste bilde ("Lindos, Rhodos") er tatt rett over bukten.

6.Juli.2022

Lindos, Rhodos

Her har jeg fotografert Lindos på Rhodos som også er kalt "den hvite byen". Lindos er en fiskerlandsby som ifølge mytene ble oppdaget i det 10. århundre f.Kr.

4.Juli.2022

Lindos Akropolis

Dette bilde er også tatt på Rhodos. De første bygningene på Lindos akropolisen daterer tilbake helt til 400 år f.Kr.

4.Juli.2022